De Swity sorbets op een stokje – niets minder dan het beste
Gun jezelf gastronomische excellentie tot het dessert en zeg nee tegen de Amerikaanse trend van ultrazoet ijs dat rijk is aan verzadigde vetten.
Prikkel je zintuigen met een ijsstokje dat kan tippen aan groots vakmanschap: een vruchtensorbet die alle natuurlijke zoete smaken verenigt van lekker vers fruit dat in het seizoen wordt geoogst en met overheerlijke knapperige Belgische chocolade wordt omhuld! Onze smaakpapillen zijn dol op de kleine geneugten des levens.
Ons recept bundelt alle ingrediënten van je volgende guilty pleasure.
Verrukkelijk vruchtensorbet omhuld met pure Belgische chocolade op een stokje.
Topkwaliteit
4 hoogwaardige hoofdingrediënten! Vruchten, (ongeraffineerde) rietsuiker, chocolade en water.
Recept voor fijnproeverijs
Ontwikkeld op basis van het ambachtelijk recept van een gerenommeerde ijsmeester.
Vrij van additieven en conserveringsmiddelen
Kwaliteit op z’n best. En dat proef je!
Lage GI
Met een natuurlijk lage glycemische index.
Zonder kunstmatig toegevoegde lucht
Vrij van luchtinjectie en overtollige ijsvorming
Ontdek de Belgische gastronomie
Ontdek het Belgisch fijnproeverijs: origineel, stijlvol en net dat tikkeltje anders. Swity is innoverend, overheerlijk en puur plezier. De echte smaak.
Onze voorliefde voor fijne smaken is niet nieuw. Onze oprichters zijn hun hele leven al lekkerbekken, maar niet om het even hoe! Daarom besloot Swity om de rekken van onze grootwarenhuizen te doen kantelen met de ontwikkeling van ijs op een stokje omhuld met chocolade en anders dan andere ijslolly’s. Onze favoriete producten misten wat sorbet… en vooral goede sorbet!
Smaakvoller, authentieker en natuurlijker: het Swity recept werd uitgewerkt door Alain Vandersmissen, ambachtelijke ijsmaker die onder andere 15 mooie jaren spendeerde in een sterrenrestaurant en de bronzen medaille won tijdens het wereldkampioenschap patisserie.
En als goede Belgen konden we het niet laten om dat resultaat te omhullen met een uitzonderlijke Belgische chocolade, de favoriet van de chefs wereldwijd… En dat proef je!
Genoeg gepraat, het is nu tijd om te proeven! En smelt, het is zo lekker…